Welkom

Noordhoek 13,  een authentieke boerderij "De Groene Wal" anno 1870.

Het domein werd volledig omgetoverd tot een vakantiehoeve met veel mogelijkheden.

De hoeve ligt op 4 km van het stadje Lo en op 20 km van de Belgische kust, tussen de historische steden Diksmuide, Veurne en Ieper,  kortom in het hart van de Westhoek.

Je kijkt uit op het WO I front met de IJzertoren van Diksmuide op de achtergrond.

Dit vakantieverblijf ligt op het einde van een doodlopende weg naast een fietsknooppuntenroute, ideaal voor wie rust, ontspanning en natuur zoekt.

 

De vakantiehoeve heeft 11 slaapkamers  (25 slaapplaatsen + 6 babybedjes) ondergebracht in 1 volledige hoeve.  4 slaapkamers en 2 badkamers op het gelijkvloers en 7 slaapkamers en 3 badkamers op de eerste verdieping.  (indeling hoeve)

Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke gelagkamer met keuken en zithoek  waar samen eten en tijd doorbrengen heel gezellig wordt. 

Kinderen en volwassenen kunnen zich uitleven met gocarts, kajak, jeu des boules, tafelvoetbal op de grote speelweide of ingebouwde trampoline.

 

Noordhoek 13  is ideaal voor verschillende gezinnen die samen op vakantie willen gaan, die graag genieten van elkaars gezelschap, maar ook gesteld zijn op wat privacy met hun gezin.

Vriendengroepen , verengingen of bedrijfsuitje ... groepsaccommodatie mogelijk tot 25 personen.

 

* Zomer 2020: Max 15 personen: 6 slaapkamers en 3 badkamers.