Boek in oktober of november 2022 en betaal €1600 alles in.

HUURPRIJS

ONDERHOUD / VERBRUIKSKOSTEN
(verplicht)

WAARBORG

€1250

€350

€650


Reservatie is pas definitief na bevestiging van eigenaar en betaling waarborg.


Inbegrepen in de huurprijs is de huur van de volledige vakantiehoeve, gelagkamer, speelkamer, jacuzzi, buitenspeelgoed en verblijftaks. 

 

Onderhoud / verbruikskosten hieronder valt schoonmaak, water, elektriciteit, centrale verwarming, houtblokken voor kachel en vuurschaal,  gebruik donsdekens, kussens, bedlinnen, keukenlinnen, WIFI, TV, toiletpapier*, vaatwasblokjes*, handzeep*, afwasproduct*, koffiefilters, vuilnisverwerking. 

 

 

* Deze producten zijn ecologisch afbreekbaar,  wij werken met een eigen afvalwaterzuivering in het rietveld, om de optimale werking hiervan te behouden dienen producten die langs de afvoerleiding verdwijnen zoveel mogelijk aangepast te zijn. Bij normaal verbruik. Bedankt voor uw begrip.

 

Extra personen of bezoek zijn niet toegestaan. Bij overtreding zonder overleg zal dit via de waarborg verrekend worden. Bij een offerte op maat kan niet afgeweken worden van het aantal personen zoals opgegeven bij de prijsaanvraag.

 


Waarborg: De reservatie is pas geldig wanneer de waarborg  overgeschreven is en dit binnen twee weken na ontvangst van factuur.

Factuur ontvangt u via mail. 

 

Het volledig bedrag moet voldaan zijn 63 dagen (9 weken) voor aankomst in de vakantiehoeve. 

Bij niet-tijdige betaling wordt de reservatie geannuleerd en de betaalde waarborg niet terugbetaald.

 

De waarborg wordt binnen de 10 dagen na het vertrek uit de vakantiehoeve teruggestort.


Annulatie:

  • vanaf   8 weken ( 56 dagen) voor aankomst, wordt de huurprijs niet aangerekend, de waarborg wel. (€650)
  • vanaf 6 weken ( 42 dagen) voor aankomstdatum wordt de totale huurprijs aangerekend, geen waarborg of onderhoud - en verbruikskosten.
    (WK= €1300 / €1400 - MW = €1450 - W = €2100)
  • Bij annulatie wegens dwingende redenen; sterfgeval, ongeval, ... wordt in samenspraak met de eigenaar een regeling getroffen. 
  • Bij verplichte sluiting worden alle bedragen teruggestort.

Schoonmaak is in de prijs inbegrepen. De woning dient  wel veegschoon achtergelaten te worden.

Gelieve bij vertrek ook alles terug op zijn plaats te zetten, vaatwasmachine te legen en alle etensresten uit frigo en diepvriezer te halen.  

 

Wij gebruiken voor het sorteren van afval een milieupark. Gelieve het afval juist te sorteren.


Honden zijn enkel toegelaten op afspraak, € 35 per hond maximum 2.

Honden dienen altijd aangelijnd te zijn op de hoeve.


Aansprakelijkheid:

  • De verhuurder is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen voor zover hij handelt in rechten en plichten als een goede huisvader.
  • Elke aangebrachte schade wordt verrekend via de waarborg. Is de schade groter dan het bedrag van de waarborg, dan wordt deze achteraf gefactureerd.
  • Veiligheidshalve mogen geen dierenweiden betreden worden. Ook vragen we u de dieren niet te voederen. Etensresten en tafelafval dienen gesorteerd te worden in het milieupark. 

Scholen, instellingen of (jeugd)verenigingen kunnen mailen voor een offerte op maat.


In het weekend wordt de vakantiehoeve enkel in zijn geheel verhuurd.                   Wens je maar een deel te huren kan dit steeds aangevraagd worden. info@noordhoek13.be


Prijzen en afspraken op deze pagina geldig voor verblijf in 2022.

Boekingen die reeds omgeboekt werden kunnen niet terugbetaald worden.